REÜNIE LSK OP 21 APRIL 2016, PAGINA 1

Vandaag hadden we de twaalfde reunie, een dozijn vol. We waren met 48 personen, 20 veteranen, 20 partners of begeleiders en 8 genodigden. Ook Herman Straver, de oprichter van de club,  was aanwezig.  Verder waren aanwezig : Ad Potters, coördinator Veteranen & Postactieven KLu, Miranda van Santen, Onderofficier toegevoegd op het bureau Protocoo Ceremonieel Veteranen & Postactieven en relatiebeheer CLSK, Henk & Corry Kauffman, Ton Tieland, voorzitter van het dagelijks bestuur, Wim Boonstra, penninmeedter van het dagelijks bestuur en Erwin & Jaqueline Hardenberg, onze vaste gitarist/zanger en zijn vrouw, hulp bij o.a. verloting. Een geweldig gezelschap, geen van allen weg te denken op onze reunie.

 

 

 

 

 

Foto's na binnenkomst van de deelnemersToespraak van Jo

 Helaas zijn ons sedert de reunie 2015 acht wapenbroeders ontvallen, die    wij gedurende 1 minuut staande de laatste eer hebben bewezen.

 

Imand Toet, 8 mei 2015

Gerard Duvalois, 26 juni 2015

Jan Dirk van Maaren, 5 augustus 2015

Eduard Nazarski, 9 augustus 2015

Sjene Peters, 13 augustus 2015

Jaap Molenaar, 12 oktober 2015

Jacob Solcer, 12 maart 2016

Jo Timmers, 27 maart 2016

 

Afbeeldingsresultaat voor in memoriam

Op deze dag werd een door mijzelf geschreven boek aangeboden aan o.a. de veteranen, maar ook aan de acht genodigden. Dit boek kon geschreven worden door steun van de Militaire Luchtvaart,    bij monde van Ad Potters. Hierna volgen een aantal foto’s van de uitreiking door mij van dit boek. Iedereen was daar heel erg blij mee. Van de aanbieding van dit boek zijn hieronder en op de volgende  pagina een aantal foto’s opgenomen.

Een mooie
toespraak van
Jan Bontan