VETERANENDAG KLU EINDHOVEN 5 SEPTEMBER 2012Tekstvak: Op de vliegbasis Eindhoven werd op 5 september 2012  de jaarlijkse  veteranendag gehouden van de Koninklijke Luchtmacht. Die begon in de ochtenduren  met een vlaggenceremonie en een kranslegging. Jo Roos viel de eer te beurt om deze kranslegging samen met een andere veteraan, te verrichten. Maar deze reunie was  verder vooral bedoeld voor de veteranen om oude bekenden te ontmoeten, of te gedenken. Het thema van 2012  was  “'De Veteraan aan het woord” en de nadruk lag daarom deze dag  op persoonlijke verhalen en belevenissen van de veteranen.
Een aantal sobats van de veteranenverening LSK bevonden zich tussen de overige veteranen. Je sprak dit jaar  wel over veteranen met de  hoge leeftijd van rond 83, 84 jaar. Zij konden het niet nalaten door niet te komen. Zij zijn eigenlijk best wel verguld van de Militaire Luchtvaart. 

Mijn vrouw en mijn persoon (Jo Roos) waren er natuurlijk ook bij, evenals alle voorgaande jaren. Het is en blijft geweldig om dat jaar in, jaar uit nog mee te mogen maken. 

EINDE GEZELLIGE DAG 2012