VETERANENDAG KLU EINDHOVEN 10 SEPTEMBER 2014Tekstvak: Links staat de uitnodiging voor de Veteranendag van de Koninklijke Luchtmacht op 10 september 2014 in Eindhoven. 

Op de foto staan : tweede  van links, Jo Roos, daarnaast Jan Bontan en vervolgens Herman Straver, allen lid van de vereniging veteranen L.S.K.

Het thema van deze dag was :

 

“Voormalig Nederlands Indië  -  100 jaar ML KNIL”

Het was-zoals we dat gewend zijn-een gezellige dag, met de nodige toespraken, met een heerlijke maaltijd en vooral een dag waarop vele veteranen elkaar weer ontmoetten en het prima naar hun zin hadden. Maar als het gezellig is, is het ook snel weer voorbij, dat is jammer. Het duurt nu weer een jaar voordat de volgende reunie weer wordt gehouden. Ik ontmoette een aantal LSK-veteranen, die tot de  “familiegoep” behoren, die destijds door Herman Straver werd opgericht. Niet vergeten mag worden de vlaggenceremonie en kranslegging te vermelden. Zoals ieder jaar vind ik dat één van de hoogtepunten van de jaarlijkse reunie van veteranendagen KLu.

 

Geweldig was ook de aanwezigheid van de markante persoon Ted Meines, die het, ondanks  zijn hoge leeftijd, niets te veel is om met iedereen een praatje te maken. Hij schroomt ook niet om voor zijn God uit te komen, die het mogelijk maakt om steeds weer opnieuw bijeen te kunnen en mogen komen. Een geweldige kerel !  

 

Van deze reunie werden een aantal foto’s gemaakt, die hieronder worden weergegeven, al dan niet met een eventuele tekst. Want het moet toch zo zijn, dat de herinnering aan dit soort dagen bewaard moet blijven.

Deze dag wordt afgesloten 
met het WILHELMUSKLIK OP HET WITTE PIJLTJEEN VERVOLGENS OP
BEKIJK DEZE VIDEO OP YOUTUBE