REÜNIE LSK OP 20 APRIL 2010

Op  20 april 2010 vond deze reunie, evenals in 2009, plaats in de KUMPULAN-BRONBEEK te Arnhem.

Het was één grote feestdag, er was een heerlijke sfeer, het leek op één grote familie. De gemoedelijkheid waarmee deze dag gepaard ging was opgevallen bij Wim Boonstra, de penningmeester van de stichting federatie MILU, die we uitgenodigd hadden om deze reunie bij te wonen. Later op de dag zou Wim nog even aan het woord komen om zo zijn zegje te doen. Hij was erg enthousiast.

 

De dag werd van 11.00 tot 13.00 uur opgeluisterd door Jeannette Berlauwt & Benny Stevens van  het duo van “Free Line”, die muziek en zang vertolkten. Veel traditionele Indische liedjes werden ten gehore gebracht, die in veel gevallen enthousiast werden meegezongen door de aanwezige veteranen en zelfs hun partners zongen mee. De veteranen kregen een boekje uitgereikt dat betrekking had op de voorgaande 5 reunies. Tevens was er ook vandaag weer een verloting, die zo langzamerhand niet meer weg te denken was van de reunies.

De uitgebreide Indische maaltijd was vandaag werkelijk voortreffelijk te noemen. Daar werd dan ook goed gebruik van gemaakt. We konden met z’n allen terugzien op een geslaagde dag. De hieronder afgebeelde foto’s geven daar blijk van.

Tekstvak: v a n 
Tekstvak: