REÜNIE LSK OP 15 MEI 2014

Reunie 15 mei 2014

 

Welkomstwoord van Jo :

 

Beste veteranen, partners en begeleiders, onze goede God heeft ons gelukkig allen de kracht gegeven om vandaag weer een reunie met elkaar te houden. En wat voor reunie?  Vandaag is namelijk de dag waarop onze vereniging 10 jaar bestaat. Dus eigenlijk een feestdag. Een reunie ook waarnaar wij allemaal hebben uitgekeken. Ik wens jullie  allen hartelijk welkom en een fijne dag toe. Een dag waarop we weer met elkaar van gedachten kunnen wisselen en kunnen genieten van wat je verder vandaag te wachten staat. En het werd een mooie dag.

 

Uitgenodigd voor deze dag waren Wim Boonstra (die al eerder was geweest) en Dré van Hugten namens de Militaire Luchtvaart.

 

Ook was Erwin Hardenberg, een man die uit Makassar (Celebes) uitgenodigd om de dag op te luisteren met liedjes van weleer en gitaarmuziek. En hij vermaakte iedereen met zijn in het gehoor liggende liedjes.

 

Het  werd een geweldiger dag, iedereen genoot er met volle teugen van. Aan het einde van de dag beslotem we met z’n allen door te gaan en in 2015 de volgende reunie te houden. Deze is inmiddels gepland op 23 april 2015, eveneens weer op de mooie lokatie Kumpulan Bronbeek. Hieronder zijn een aantal foto’s opgenomen van deze dag.

Welkomstwoord van Jo op beide foto’s. Op de linkerfoto staat ook Erwin Hardenberg afgebeeld; de man die ons enkele uren vermaakte met zijn zang en gitaarspel. Hieronder een aantal foto’s links en rechts genomen van de aanwezigen.

Tekstvak: Deze erespeld van de Militaire Luchtvaart kregen Jo Roos e Wim Loman allebei aangeboden door Dré van Hugten, namens de Militaire Luchtvaart.